Creatief

Hedendaagse bouwopgaven vragen om een creatieve mindset. Ik creëer ontwerpinzichten en oplossingen en ik geef vorm aan ruimte door heldere ontwerpconcepten. Ik ben geïnteresseerd in hoe een ruimte gebruikt wordt of gaat worden en de relatie met zijn omgeving. Elk project groot of klein blijft een uitdaging. Mijn doel is om het ontwerpproces zo te sturen dat het uiteindelijke ontwerp een vanzelfsprekendheid is maar ook ‘pretty unexpected’. Speciaal en op maat, met oog voor detail, materialisatie en duurzaamheid.

Totaal

Ik werk als zelfstandige met een fijn netwerk om me heen want bouwen doe je met een team, bouwen doe je samen. Het is een integraal proces waar ambities, budgetten, techniek en planning op elkaar afgestemd worden. Zo kan ik elke opdracht aan van schetsontwerp tot uiteindelijke oplevering.

Ontwerp

Je kan me inschakelen voor nieuwbouw, verbouw, zowel particulier als zakelijk maar ook voor brainstormsessies. Verder maak ik graag inrichtingsplannen en altijd specifiek en op maat voor scholen, kantoren en bedrijven, passend voor de gebruiker. Hierbij is intensief contact met de gebruiker belangrijk. Ik deel graag mijn ideeën!